Welkom

 
Welkom op de site van Veldzicht.

Veldzicht is de uitgelezen plek om eens lekker te “onthaasten”. Er is rust, er is ruimte en er is warme gastvrijheid. Er zijn vijf vakantiehuisjes beschikbaar waarvan er één geschikt is voor 2 gasten en de overige vier voor maximaal 5 gasten. Alle huisjes zijn voorzien van een compleet ingerichte keuken, zodat u hier – indien gewenst – uw eigen maaltijd kunt bereiden. Ook daarnaast zijn alle huisjes van alle gemakken voorzien, waaronder WIFI (zonder meerkosten). Veldzicht is circa 800 meter van het centrum van Groede gesitueerd. Het dichtstbijzijnde strand vindt u op 2800 meter, dichtbij genoeg om er snel te zijn en ver genoeg om verzekerd te zijn van een rustige omgeving.
Weersverwachting Groede

Meer weer in Groede

Zeeuws Vlaanderen is bij uitstek geschikt als u van fietsen of wandelen houdt. Wij hebben er zelf een aantal te huur (ook een tandem) maar in Groede en in Breskens is er volop keuze mochten wij op dit gebied niets passends te bieden hebben. Dat er hier naar Nederlandse maatstaven veel zon is is dan ook mooi meegenomen.
Wanneer het weer het even af laat weten is een bezoekje aan de vele interessante plaatsen aan de andere zijde van de grens zeer aan te bevelen. Hierover vindt u meer onder de button “omgeving” .
Uiteraard is dit maar een greep uit het royale aanbod. Zo is er bijvoorbeeld ook de snelle bootverbinding die U in 15 minuten vanuit Breskens op Walcheren brengt waar u plaatsen als Middelburg en Vlissingen kunt bezoeken.
Veldzicht is – zoals gezegd – een goede locatie om tot rust te komen maar ook een goed vertrekpunt voor uitstapjes. Wij hopen u dan ook spoedig te mogen verwelkomen. Houdt u er echter rekening mee dat in het hoogseizoen de vraag groter is dan het aanbod en dat wij vaak nee moeten verkopen.
Reserveer dus tijdig!
Tot ziens!Fam. de Graaf